Bacallà fresc en salsa verda amb cloïsses i pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit rodanxes de bacallà tallat a dos dits de gruix cadascuna
- 600 grams de cloïsses fresques
- 300 grams de pèsols congelats
- Cinc alls laminats
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Farina
- Fumet blanc de peix
- Sal
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cassola marinera metàl·lica
Uns estalvis
Un colador fi
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament en una paella obrim les cloïsses, i quan ja estan obertes les reservem tot reservant el suc colat.
Seguidament, agafem els talls de bacallà, els salem i enfarinem i en una paella amb un raig d'oli d'oliva els fregim dos minuts per cada cara i els reservem.
A continuació, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja comencen a estar daurats, els espolsem amb farina, hi afegim un got de vi blanc i el suc de les cloïsses i dos cullerots de fumet de peix blanc i a foc baix anem remenant amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim els talls de bacallà, les cloïsses i els pèsols i a foc baix deixem que vagi coent-se tot plegat fins que veiem que tant el bacallà com els pèsols ja estan cuits al nostre gust, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola i uns estalvis a sota.
1h
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2888 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.