Patates panadera amb pop a la graella i romesco
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Graellada
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Patates panadera (les trobareu a les meves receptes)
- Romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Sis potes de pop gran cuites (envasades al buit)
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un bol de vidre gran
Una safata fonda pel forn
Quatre plats de porcellana plans
Unes pinces per la graella
Unes tisores
Elaboració
Primerament, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop cuites les deixem dintre del forn apagat.
Seguidament, fem el romesco com explico a la meva recepta, i un cop fet, el reservem.
Tot seguit, agafem les potes de pop, les posem damunt de la graella, i les anem coent tot girant-les de tant en tant, fins que ja estiguin una mica cruixents, i tot seguit les tallem amb unes tisores en trossos de dos dits d'ample, i les posem en el bol de vidre juntament amb tres cullerots de romesco, ho remenem ben remenat amb dues culleres, i ho reservem.
En el moment de servir el plat, fem un llit de patates panadera en el fons de cada plat, i al damunt repartim els trossos de pop amb romesco, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és molt adient tant pel sopar de cap d'any, com el de la nit de Nadal, o qualsevol de les festes que s'apropen.
Etiquetes:
Cuina de tardor-hivern La cuina del pop
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.