Torrades d'anís
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 barra de 1/4 de pa del dia abans.
- 1/2 litre de llet sencera
- 1/2 vas d'anís dolç
- Anís estrellat (3 xafades)
- Sucre per arrebossar
- 3 ous
- Oli de gira-sol
4 racions
Elaboració
Fem arrencar el bull a la llet amb l'anís estrellat.
Tapem i deixem reposar fins que la llet temperi.
Afegim el mig vas d'anís dolç.
Colem amb un colador de malla fina.
Tallem el pa a llesques de dit.
Les posem a una plata i tirem la llet.
Deixem que es xopin.
Escalfem abundant oli.
Batem els ous
Passem les llesques per l'ou i daurem .
Posar al plat amb paper de cuina i de seguida arrebossar-les de sucre.
20min
Notes
Es poden menjar tebies o fredes.
Tambe i podem posar unes gotetes d'anis per damunt
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2592 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.