Iogurts naturals, sense iogurtera
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Facil
Ingredients
- 1 litro de llet
- 1 iogurt natural sense sucre
- 100 gr de sucre (o sense sucre si se vol)
Griegos:
- 900 cc de llet
- 100cc de nata 35% materia grasa
- 100 gr de sucre
- 1 iogurt griego
8 racions
Utensilis
Un olla
Unes barilles
El forn
Elaboració
Calentarem la llet fins a 40º, posarem el sucre.
El iogurt lo remenerem be fins que quede liquit, i lo afexirem a la llet, en unes barilles lo unin tot.
Posarem a gotets de vidre. Mentres calentem lo forn a 60º
Preparem una bandeja a la que li posarem una manteta i alli ven abrigadets posem los gots del iogurt; els posem dins al forn APAGAT i els dixen tota la nit un minim de 8 hores.
La elavoració dels griegos es la mateixa que els iogurts
Mesclarem la llet i la nata i tot lo mateix.
10min
Notes
La manteta que jo utilitzo es aquelles mantes dels cotxes dels nens petits.
Pero he acabat per comprarme una iogurtera
Etiquetes: Yogur Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4802 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.