Ous remenats amb xampinyons, gambes i botifarra negra de perol
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llesques de pa de motlle
- 300 grams de xampinyons laminats
- 300 grams de gambes congelades pelades, de mida gran
- Una botifarra de perol negra de mida gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- Vuit ous
- Julivert picat mol menut
4 racions
Utensilis
Un wok gran
Una safata rectangular de porcellana
Una cullera de fusta
Una placa de forn amb un paper sulfurat
Una safata plana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en una placa del forn amb un full de paper sulfurat posem les llesques de pa de motlle tallades en triangles i les enfornem a 180º, fins que estiguin ben torrades, i les reservem.
Seguidament, en un wok gran amb un raig d'oli d'oliva, saltem els xampinyons laminats salpebrats, uns tres minuts, i tot seguit hi afegim les gambes tallades en dues meitats salpebrades, les deixem fregir tres minuts, i tot seguit hi afegim un raig de conyac i les flamegem juntament amb els xampinyons.
A part, agafem la botifarra negra, l'hi traiem la pell, la tallem en quadrets menuts i l'afegim en el wok juntament amb els altres ingredients, i ho remenem amb la cullera de fusta.
Seguidament, en un bol de vidre, esclatem els vuit ous i els batem amb el batedor de varetes amb un pessic de sal, i els afegim en el wok tot remenant amb la cullera de fusta, fins que tot el conjunt estigui quallat al nostre gust, i ja ho podrem posar ben repartit a la safata de porcellana juntament amb els triangles de pa pel voltant, i espolsat amb el julivert picat pel damunt, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels ous remenats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.