Musclos a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Kg de Musclos.
- 4 grans d'all.
- Julivert.
- 4 tomates.
- 50 gr d'ametlles torrades.
- 1 c/c farina.
- 1 c/c pebre vermell dolç.
- 1 raig vermouth blanc.
4 racions
Elaboració
Posarem els musclos nets en una olla i li afegirem el raig de vermouth, un cop tapats els deixarem coure al vapor. Quan ho treiem reservem i colem el caldo que hi surt. En una cassola gran comencem a sofregir les tomates ratllades, agafem un recipient i afegim els alls, les ametlles, el julivert i li afegim un ragi del caldo reservat, ho triturem amb un "minipimer" i ho afegim a la cassola un cop la tomata estigui cuita, ho deixarem reduir una estona. Afegim la cullerada de pebre dolç i una mica de farina per a que quedi més lligada la salsa. Ara ja és l'hora d'afegir els musclos i llest.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2946 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.