Patates a la papillota, gratinades amb allioli
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Un setrill
Un morter amb la seva mà
Una espàtula de plàstic plana petita
Paper d'alumini
Elaboració
Primerament farem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i quan ja estiguin cuites les reservem.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i quan ja tenim la quantitat que volem, el reservem.
Seguidament, tallem les patates en dues meitats, i amb una espàtula de les d'untar la mantega, les anem cobrint amb una capa fina d'allioli, i amb una forquilla anem fent ratlles per tota la superfície, les posem a la safata refractària, i les gratinem a 180º, fins que estiguin ben daurades, i ja les tenim llestes per fer servir com vulguem.
1h
Notes
Aquesta recepta tant ens pot servir de primer plat, com a guarnició per qualsevol plat ja sigui de carn o de peix.
Etiquetes: La cuina dels gratinats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1815 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.