Brou de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Brou
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre litres d'aigua mineral
- Dues pastanagues pelades
- Dues cebes pelades
- Una branca d'api
- Dues patates de mida mitjana pelades
- Dos tomàquets vermells de mida gran
- Un nap pelat
10 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un colador
Diversos atuells de plàstic amb tapa
Elaboració
En una cassola fonda posem : quatre litres d'aigua mineral, dues pastanagues pelades tallades a trossos regulars, dues cebes pelades tallades en dues meitats cadascuna, una branca d'api tallada per la meitat, les dues patates pelades tallades per la meitat, dos tomàquets vermells oberts per la meitat, i un nap pelat tallat en tres trossos.
Posem la cassola a foc mitjà i deixem que arrenqui a bullir durant cinquanta minuts, sense corregir de sal en cap moment, doncs ja que ho hem de guardar, si posem sal, ens podria quedar fort de sal al fer-lo servir.
Un cop fet el brou, el deixem refredar, el passem pel colador, el repartim en diversos atuells de plàstic, els tapem i ja els podrem guardar a la nevera o al congelador fins el moment de necessitar-los.
1h
Notes
Aquest tipus de brou, ens pot anar molt bé en diversos tipus de plats com per exemple : per fer platillos, guisats, estofats, i potatges.
Un cop el tinguem fet, el podem guardar en diversos atuells amb tapa per racions en el congelador.
Etiquetes: La cuina dels brous Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2121 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.