Torrades amb pebrots escalivats en escabetx i anxoves
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pebrots escalivats en escabetx
- Dotze llesques de barra de quart
- Dues llaunes de filets d'anxova en oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Una safata gran de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, fem els pebrots com explico a la meva recepta, i un cop fets els reservem.
A part, tallem dotze llesques de barra de quart en biaix d'un dit de gruix, les posem en una placa de forn amb un paper sulfurat, i les torrem en el forn a 180º, fins que estan torrades i les posem al damunt del marbre de la cuina, tot seguit, posem dues tires de pebrot al damunt de cada torrada, i dos filets d'anxova a sobre, ho reguem amb una mica del suc de l'escabetx, posem les torrades en la safata de cartró ben repartides, i ja tenim l'aperitiu llest per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, pot ser un aperitiu molt adient per celebrar les properes festes de nadal, cap d'any i reis.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.