Patates amb ceba caramel·litzada i fuagràs casolà amb tòfona
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
4 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata rectangular de cartró amb una blonda
Una paella gran
Un cassó gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat mitjà
Una espàtula plana de plàstic
Elaboració
Primerament, fem la ceba caramel·litzada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el fuagràs com explico a la meva recepta, i un cop fet el reservem a temperatura ambient.
A continuació, pelem i tallem vuit llesques de patata a lo llarg de mig dit de gruix i les fregim a foc mitjà ben cobertes d'oli fins que estiguin ben toves, i llavors posem el foc a màxima potencia fins que estiguin daurades, i amb l'aranya de filferro, les posem en una safata plana damunt d'un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Per acabar la recepta, posem les patates damunt el marbre de la cuina, i amb una espàtula plana de les d'untar la mantega, cobrim totes les patates amb la ceba caramel·litzada, i les distribuïm damunt la safata de cartró, i amb la mànega pastissera plena de fuagràs fem tres tires d'amunt de cada patata, i ja les tenim llestes per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, pot ser un bon aperitiu per les festes nadalenques, i fins i tot una bona guarnició.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1430 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.