Truita de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 ou
- 2 cullerades soperes de xocolata tipus "nocilla"
- 1 cullerada sop. de mantega
- una cullerada sop. de "cointreau"
- unes fulletes de menta
1 racions
Utensilis
Les podem tenir preparades i emplatades amb temps i en el moment de servir les passem uns 20 segons pel microones.
Elaboració
Posem la mantega a la paella i quan s'hagi desfet hi tirem l'ou batut per fer una truita a la francesa ben plana, tipus crep.
En un bol petit posem la xocolata al microones uns 20 segons perquè es desfaci una mica.
Un cop desfeta la posem sobre la truita i la caragolem.
La perfumem amb el licor i la decorem amb les fulletes de menta.
10min
Notes
Si ens vé de gust l'acompanyem amb alguna fruita fresca neta i pelada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3108 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.