Truita de xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 ou
  • 2 cullerades soperes de xocolata tipus "nocilla"
  • 1 cullerada sop. de mantega
  • una cullerada sop. de "cointreau"
  • unes fulletes de menta

1 racions

Utensilis

Les podem tenir preparades i emplatades amb temps i en el moment de servir les passem uns 20 segons pel microones.

Elaboració

Posem la mantega a la paella i quan s'hagi desfet hi tirem l'ou batut per fer una truita a la francesa ben plana, tipus crep.
En un bol petit posem la xocolata al microones uns 20 segons perquè es desfaci una mica.
Un cop desfeta la posem sobre la truita i la caragolem.
La perfumem amb el licor i la decorem amb les fulletes de menta.

10min

Notes

Si ens vé de gust l'acompanyem amb alguna fruita fresca neta i pelada.


Recepta de cuina de Truita de xocolata
És ràpida i bona
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3108 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: