Patates amb Boletus
Categoria:
Altres
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de Boletus
- 7-8 patates
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet
- 1 ceba tendra
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç de la Vera
- Mitja culleradeta de pebre vermell picant (opcional)
- Brou de carn o verdures
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
1. El primer que farem serà netejar bé els Boletus, pelar les patates i tallar-les preferiblement a trossos petits.
2. En una cassola sofregim la ceba tendra, els pebrots i els alls a foc lent durant uns 15 minuts.
3. Afegim el tomàquet pelat i sense llavors i seguim sofregint uns minuts fins a fer un bon sofregit.
4. Afegim els Boletus i cuinem uns minuts. Salpebrem.
5. Incorporem les patates, el pebre vermell i la fulla de llorer.
6. Cobrim amb el brou i deixem cuinar uns 30 minuts fins que la patata estigui tova, el temps dependrà de la mida de tall de la patata.
Notes
Els Boletus poden picar una mica a la butxaca però val la pena fer-nos aquest deliciós plat de tant en tant.
Etiquetes: Bolets Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1754 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.