Rapet espatarrat
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Rap fresc d'uns 400 g
- 1 patata
- 1 pot de ceba caramel.litzada
- 100 ml de fumet de peix casolà
- 1 potet d'allioli casolà
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
1 racions
Elaboració
Pelem la patata, la rentem i tallem tipus "palla".
En una paella amb una mica d'oli coem uns 10 minuts la patata tallada, la salpebrem i reservem.
Netegem el rapet, l'obrim per l'espina central (espatarrat) i el salpebrem.
Marquem el rapet obert en una planxa ben calenta.
En una safata de forn, hi posem el fumet de peix i a sobre el rapet obert amb les patates "palla" barrejades amb la ceba caramel·litzada al damunt i, sobre hi posem allioli.
Ho posem al forn a gratinar. Heu d'anar vigilant fins aconseguir el punt de gratinat del peix, el forn ha d'estar engegat, dat i baix, i aproximadament jo calculo uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.
30min
Notes
si volem, la ceba la caramel.litzem nosaltres.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1797 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.