Rapet espatarrat

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Rap fresc d'uns 400 g
  • 1 patata
  • 1 pot de ceba caramel.litzada
  • 100 ml de fumet de peix casolà
  • 1 potet d'allioli casolà
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

1 racions

Elaboració

Pelem la patata, la rentem i tallem tipus "palla".
En una paella amb una mica d'oli coem uns 10 minuts la patata tallada, la salpebrem i reservem.
Netegem el rapet, l'obrim per l'espina central (espatarrat) i el salpebrem.
Marquem el rapet obert en una planxa ben calenta.
En una safata de forn, hi posem el fumet de peix i a sobre el rapet obert amb les patates "palla" barrejades amb la ceba caramel·litzada al damunt i, sobre hi posem allioli.
Ho posem al forn a gratinar. Heu d'anar vigilant fins aconseguir el punt de gratinat del peix, el forn ha d'estar engegat, dat i baix, i aproximadament jo calculo uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min

Notes

si volem, la ceba la caramel.litzem nosaltres.


Recepta de cuina de Rapet espatarrat
Rapet espatarrat.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Rapet espatarrat
Detall del rapet espatarrat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1797 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: