Sopa de ceba deshidratada fregida
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grs. de ceba deshidratada fregida d'IKEA
- 1 pastilla de caldo
- 400 ml. d'aigua
- 20 pilotetes de carn
- 2 cullerades de sopa de mantega
- 2 ous bullits
2 racions
Elaboració
Posem la mantega a foc baix perquè es desfaci.
Quan estigui líquida hi tirem la ceba. Fem una remenada perquè s'estovi.
Hi aboquem l'aigua i la pastilla de caldo, les pilotetes i els ous esmicolats.
Deixem que bulli uns 5 minuts i ja està llesta per a menjar.
10min
Notes
No vull fer propaganda d'on compro la ceba deshidratada fregida, però és l'únic lloc on l'he trobada. I creieu-me: és un producte que serveix per a molts plats: una truita de ceba, per espessir una salsa...
Aquesta sopa també es pot fer amb la variant de peix: en lloc de pilotetes gambetes i musclos (jo els compro naturals de llauna per la sopa) i queda immillorable. Aquí ja és qüestió de gust i imaginació de cadascú.
Quan faig pilotetes en faig una certa quantitat i les congelo i així sempre les tinc a mà.
En aquests dies de fred aquesta sopeta tan fàcil reaviva l'ànima.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1242 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.