Romesco d'escórpora amb mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escórpora de dos quilos (aproximadament)
- Romesco
- Fumet de peix
- Conyac
- 150 grams de mongetes del ganxet cuites
- Sal
- Pebre negre en pols
- Julivert fresc picat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera de mida gran
Uns estalvis de vímet
Un batedor de varetes
Elaboració
Quan anem a comprar l'escórpora, demanem que ens l'escatin, i ens la tallin en supremes de 150 grams cadascuna (aproximadament), i ens separin el cap i les espines per fer el fumet.
Primerament, fem el fumet com explico a la meva recepta amb el cap i les espines de la escórpora, i un cop fet el reservem.
A continuació, posem un got de conyac a la cassola, i quan ja és calent l'encenem, i abans que s'apagui, hi afegim tres cullerots de romesco i quatre cullerots de fumet, anem remenant amb el batedor de varetes, i deixem que arrenqui el bull a foc baix.
Tot seguit, salpebrem les supremes d'escórpora, i les incorporem a la cassola amb el romesco, i les deixem coure fins que estiguin al nostre gust de cuites, i és llavors quan hi afegim les mongetes, i ho remenem donant-hi unes voltes amb les nanses, ho espolsem amb julivert picat, apaguem el foc, i ho deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.