Endívies al roquefort
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues safates d'endívies netes (que trobarem a qualsevol mercat)
- 150 grams de formatge de Roquefort o blau (si no el volem tant fort de gust)
- 1 pot de nata per muntar.
- Un got de llet fresca
4 racions
Elaboració
- Posarem les endívies en una safata rodona, formant una mena de flor.
- Posarem el formatge, la llet i la crema de llet en un bol i ho trinxarem amb la batedora
manual.
- Tirarem aquesta salsa (que procurarem quedi una mica espessa) per damunt les endívies.
I llestos!
10min
Notes
És un plat ràpid i amb bona presentació. Podem posar enmig de la safata mitja llimona tallada en forma de flor, i fulles de julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5622 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.