Bunyols de codony

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres codonys de mida grossa
  • Un quilo de farina
  • 250 grams de sucre
  • Un sobre de llevat en pols
  • Un rovell d'ou
  • Un pot de sucre de vainilla
  • Essència de llimona
  • Un litre de llet sencera
  • Oli d'oliva
  • Oli de gira-sol
  • Una copa de cassalla

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una paella fonda per fregir els bunyols
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana
Una aranya de filferro
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

En un bol de vidre gran posem tots els ingredients i els remenem amb el batedor de varetes, tapem el bol amb paper film, i el deixem reposar a la nevera un parell d'hores abans de fer els bunyols.
A part, pelem els codonys, els tallem en trossos petits, i els posem en un cassó amb sucre i un dit d'aigua, i els coem fins que tenim els codonys cuits.
Quan ja són freds, els escorrem i els afegim a la pasta per fer els bunyols, ho barregem ben barrejat, posem una paella al foc amb oli de gira-sol a foc mitjà, i tot seguit anem agafant amb dues culleres soperes barreja de pasta i ho fregim fins que veiem que els bunyols són ben daurats, i amb l'aranya els anem posant damunt una safata amb un paper de cuina, els espolsem amb sucre, i ja els tenim a punt per servir a taula amb una safata de porcellana.

3h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: