Botifarra negra en tempura
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de farina especial per tempura
- Dues botifarres negres amb ceba
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua ben freda
- Farina
6 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un colador fi de mida gran
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, agafem les botifarres negres i les deixem una estona damunt del marbre de la cuina perquè estiguin a temperatura ambient, i els hi traiem la pell, les tallem en trossos de dos dits d'ample, i amb les mans enfarinades, els hi donem forma com si fossin pilotes, i les reservem.
Seguidament, en un bol de vidre posem la farina de tempura amb un pessic de sal, i anem afegint-hi l'aigua freda tot remenant amb el batedor de varetes fins aconseguir una massa fina i homogènia.
A continuació, posem els trossos de botifarra dintre del colador (de sis en sis), les submergim dintre el bol de la tempura, i quan s'han escorregut una mica, les afegim a la paella amb l'oli ben calent, i les fregim fins que estiguin ben daurades, i les traiem amb l'aranya i les posem en una safata plana amb un paper de cuina, per que deixin anar l'excés d'oli, i tot seguit ja les podrem posar en una safata de cartró amb una blonda, i ja les podrem treure a taula per fer l'aperitiu.
1h 15min
Notes
Per fer aquesta recepta, és millor fer servir botifarra de ceba, però si no ens agrada la ceba, també la podem fer sense ceba.
Aquesta recepta, pot ser un excel·lent aperitiu.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2215 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.