Mandonguilles de salmó al rom
Es tracta de cuina de subsistència pel fet de ser una recepta tan senzilla.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 kg de salmó
- 2 cullerades soperes de mel
- 3 CL de ron
- Sal
- Farina
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Tallem en dauets petits les supremes de salmó. Afegim la mel i el rom.
Salpebrem, i anem formant les mandonguilles amb petites porcions del farciment (2 cm de diàmetre) que enfarinarem amb les mans, espolsarem el sobrant de farina i fregirem amb oli d’oliva dins un recipient que doni per a cobrir com a mínim la meitat de les mandonguilles.
El salmó mai no l’hem de deixar coure massa.
20min
Notes
Servir i menjar amb una cervesa negra
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.