Broquetes de plàtan, bacó, i botifarra negra de perol
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Broqueta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una botifarra de perol negra, de mida gran
- Tres plàtans de mida gran
- Quatre talls de bacó fumat, tallats molt fins
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Quatre broquetes de fusta llargues
Escuradents
Una paella gran
Dues safates planes amb un paper de cuina
Una safata de porcellana
Unes pinces de cuina
Elaboració
Primerament, tallarem la botifarra en trossos de dos dits de gruix, i els fregirem amb un raig d'oli d'oliva, tot girant-los fins que estiguin ben fregits, i els reservem en una safata amb un paper de cuina, i els reservem.
Seguidament, pelem i tallem els plàtans en trossos de dos dits, els emboliquem amb mig tall de bacó, els fixem amb mig escuradents i els fregim amb un raig d'oli d'oliva fins que el bacó esta ben fregit, i els reservem en una safata amb un paper de cuina.
En el moment de muntar les broquetes, ho fem de la següent manera: primer, posem un tros de plàtan, desprès un tall de botifarra, tot seguit un altra tros de plàtan, un altra tros de botifarra, i acabem la broqueta amb un tros de plàtan, i així fem totes les broquetes.
En el moment de servir-les, els hi donem un toc en el microones un minut, i ja les podrem servir a taula amb una safata de porcellana..
45min
Notes
Aquesta recepta és ideal per celebrar les festes i revetlles.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1130 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.