Lluç a la Romana, amb patates palla
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Fritada
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit rodanxes de lluç d'un dit i mig de gruix
- Sal
- Farina
- Tres ous
- Oli d'oliva
- Patates palla de xurreria
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Dues safates metàl·liques planes
Quatre plats de porcellana plans
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Agafem dues safates planes, i en una escampem la farina, i a l'altra hi posem les rodanxes de lluç i les salem per les dues cares.
A part, en un bol de vidre, trenquem els tres ous, i els batem amb el batedor de varetes i els reservem.
Seguidament, salem el lluç, el passem per la farina, i tot seguit ho passem pels ous batuts, i en una paella amb oli d'oliva, ho anem fregint tres minuts per cada cara, fins que ja estan ben daurats, i els reservem en una safata plana, amb un paper de cuina.
Per servir-ho a taula. posem dues rodanxes a cada plat, amb un niu de patates al costat, i ja ho tenim llest per servir a taula.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2030 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.