Pastís de poma
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- Crema pastissera
- 3 pomes pelades i filetejades.
- 150 gr de melmelada
- 30gr de suc de 1/2 llimona
8 racions
Elaboració
Agafem un motllo i hi posem la làmina de pasta de full i li anem donant la forma del motlle. Punxem tota la pasta de full i hi posem a sobre un tros de paper de plata amb llegums seques a sobre per evitar que pugi. La posarem al forn uns 15 minuts a 180º. Preparem la crema pastissera. Deixem refredar la crema i seguidament la repartim per el motllo, després anem col·locant els talls de poma fent una circumferència i omplint els espais centrals. Ho posem al forn a 180º fins que veiem que la poma està toveta. Posem a escalfar la melmelada amb el suc de llimona i pintem amb aquest glacejat la superfície del pastís. Ho deixem refredar i desmotllem.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2223 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.