Pastís de poma

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full
  • Crema pastissera
  • 3 pomes pelades i filetejades.
  • 150 gr de melmelada
  • 30gr de suc de 1/2 llimona

8 racions

Elaboració

Agafem un motllo i hi posem la làmina de pasta de full i li anem donant la forma del motlle. Punxem tota la pasta de full i hi posem a sobre un tros de paper de plata amb llegums seques a sobre per evitar que pugi. La posarem al forn uns 15 minuts a 180º. Preparem la crema pastissera. Deixem refredar la crema i seguidament la repartim per el motllo, després anem col·locant els talls de poma fent una circumferència i omplint els espais centrals. Ho posem al forn a 180º fins que veiem que la poma està toveta. Posem a escalfar la melmelada amb el suc de llimona i pintem amb aquest glacejat la superfície del pastís. Ho deixem refredar i desmotllem.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
Aquest pastís de poma és un clàssic, i sempre és un èxit!
Meri Cuinetes diu:
I tant, a part que és senzill però sempre quedes bé!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: