Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates mitjanes
- 1 ceba
- 2 pebrots escalivats
- 4 ous
- Oli
- Sal i pebre
- Julivert
- 2 butifarres amb all i julivert
4 racions
Elaboració
Posarem a coure les patates i la ceba en una paella amb oli, les courem molt a poc a poc, jo he trigat més de mitja hora, penseu que han de quedar ben toves. A part courem les butifarres, sense la tripa, és a dir que només farem servir la carn picada. Un cop cuites, amb l'ajuda d'una forquilla la desfarem bé. Els pebrots escalivats els podrem tenir preparats d'un dia per l'altre. Per fer-los només caldrà coure'ls al forn amb un bany d'oli i all en pols durant uns 40 minuts a 180º. Farem els ous poché. Abans de servir, barrejarem bé les butifarres amb les patates i la ceba ja cuites. Només ens cladrà emplatar, agafarem un aro rodó d'emplatar i hi posarem una base de la barreja de patates, cebes i butifarra, apretarem una mica amb una cullera per evitar que se'ns desfaci al treure'l. per sobre hi posarem unes tires del pebrot escalivat i finalment l'ou poché i una mica de julivert picat. Ja veieu que és un plat molt senzill de fer però impactant, espero que us agradi.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.