Palmeres dolces

Ingredients

  • Pasta de full rectangular
  • Sucre
  • Ou

6 racions

Elaboració

Estirem la pasta de full i hi posem per sobre sucre i ho escampem bé. Després agafem els extrems de la pasta de full i els dobleguem cap el centre, i afegim més sucre i repetim l'operació.
Ens ha de quedar un cilindre el qual colocarem amb les unions cap a sota i pintarem amb ou batut. Seguidament anirem tallant porcions d'un centímetre d'amplada i ho posarem en una safata del forn sobre paper vegetal. Pintarem novament amb ou batut i ho posarem al forn pre-escalfat uns 20 minuts a 200º o fins que quedin dauradetes.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4062 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
A casa ens agraden molt i les fem amb sucre moré i es caramelitzen molt millor, al menys a nosaltres ens agraden més!!

PTNTS
Meri Cuinetes diu:
Ostres, quina bona idea, me l'apunto. Jo sempre les he fet amb sucre blanc, però el morè sembla una molt bona alternativa!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: