Magret d'ànec amb salsa de peres i peres agredolces
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un magret d'ànec de mida grossa
- Una pera "blanquilla" gran
- Salsa de peres "blanquilla" (la trobareu a les meves receptes)
- Mel
- Sucre
- Un raig de vinagre de Mòdena
- Oli d'oliva
- Vi blanc
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata metàl·lica plana
Dos plats plans grans
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un estri per treure el cor de les peres
Elaboració
Primerament, pelem les peres, els hi traiem el cor, les tallem a lo llarg en sis trossos, i les fiquem en un cassó amb mig got de vi blanc, un polsim de sucre, un rajolí de mel, i un rajolí de vinagre de Mòdena, i deixem que vagin coent-se a foc baix, fins que veiem que ja estan toves, i les reservem.
A part, fem la salsa de peres "blanquilla" com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, posem el magret d'ànec salpebrat, i amb un ganivet, fem un engraellat a la part del greix que te el magret, i deixem que es fregeixi, fins que estigui ben rostit, i el traiem.
Tot seguit, un cop una mica fred, el filetegem en uns deu trossos, els fiquem escalopats en una safata plana, i els enfornem a 180º, uns deu minuts, els retirem del forn, i ja els podrem posar en forma de mitja lluna (cinc en cada plat),a la part de dalt del plat,ho cobrim amb una mica de salsa de peres, i a la part de baix, fiquem tres trossos de pera en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina per les festes La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.