Magdalenes de tomàquet i alfàbrega
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 3 ous
- 150 gr farina
- 10 gr llevat royal
- 100 gr mantega a temp. ambient
- Tomàquet sencer en conserva, (al vostre gust, jo n'he posat 3 de sencers)
- Alfàbrega
- Sal
- Una culleradeta de sucre
8 racions
Elaboració
En un bol posem dues clares amb un pèssic de sal i les muntem quasi a punt de neu, les reservem. En un altre bol hi posem la mantega i el tomàquet tallat a trossos i ho triturem perquè no ens quedin grumolls, afegim un a un els rovells que ens han quedat desprès de muntar les clares i afegim el tercer, ho batem bé, hi afegim sal fins que ho trobem al nostre gust i la culleradeta de sucre. Seguidament afegirem la farina i el llevat tamissats i l'alfàbrega a trossets ben petits. Ho seguim batent fins que ens quedi una crema homogènia, tot seguit afegirem les clares muntades amb molt de compte i ho barrejarem tot amb una espatula amb molt de compte perquè no baixin.
Si fem servir motlles de paper, com els que jo he fet servir, recomano que hi poseu unes gotetes d'oli perquè no s'enganxin i si feu servir els de silicona, no cal. Repartim la massa entre els motlles escollits i ho posem al forn ja calent 15 minuts a 200º
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1563 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.