Salsa de poma
Categoria:
Salses
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 - 3 pomes
- 75 gr. mantega
- 100 ml. de crema de llet
- Canyella en rama
- Suc de 1/2 llimona
- 1 culleradeta de suc de carn concentrat Magi
- Sal - pebre
Elaboració
Pelar la poma i laminar-la.
Desfer la mantega a la paella,afegir la poma, la canyella en rama, el suc de llimona, sal i pebre.
Quan la poma és tova, afegir la crema de llet, que faci xup-xup uns minuts.
Afegir el Magi, remenar una mica més i retirar la canyella.
Passar-ho tot pel minipimer.
15min
Notes
Aquesta salsa és ideal per acompanyar carns al forn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5314 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.