Pastís de carbassó i formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 carbassons mitjans
- 1 ceba mitjana
- 3 ous
- Formatge en làmines (jo he fet servir havarty)
- Un grapat de pinyons
- Oli d'oliva
- Pebre negre, sal
- Una mica de llet sencera
6 racions
Elaboració
Per començar tallarem la ceba i els carbassons a làmines, si pot ser amb mandolina millor, i ho posarem en un recipient apte pel microones. Hi posarem per sobre una mica d'oli d'oliva i ho posarem al microones uns 8 minuts a màxima potència.
Un cop passat aquest temps, amb l'ajuda d'una cullera ho barrejarem tot, hi posarem els pinyons, la sal i el pebre i seguirem remenant.
En un bol batrem els ous amb la llet. Seguidament agafarem un motlle, millor que sigui de silicona i anirem posant capes, primer de verdura, després de formatge i així fins acabar la barreja de verdures.
Ho posarem al forn prèviament escalfat entre 20 i 30 minuts a 200º o fins que veiem que hagi quallat l'ou.
Un cop cuit només ho hem de desmotllar i servir, calent, a temperatura ambient o fred. Com més us agradi
Etiquetes: Pastis de verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13915 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.