Pastís de formatge i raïm amb gelatina de Pedro Ximenes
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil

Ingredients
Ingredients base:
- 1 paquet galetes maria
- 80 gr de mantega en pomada
Ingredients crema de formatge:
- 300 gr formatge cremós tipus Philadelphia
- 300 gr formatge mascarpone
- 300 gr xocolata blanca
- 300 gr llet sencera
- 50 gr sucre
- 1 sobre i 1/2 de preparat per fer quallada
Ingredients gelatina:
- 100 gr aigua
- 100 gr sucre
- 120 gr Pedro ximenes
- 6 fulles gelatina
8 racions
Elaboració
Començarem per fer la base, triturarem les galetes fins que siguin pols, i afegirem la mantega al punt de pomada, i amb l'ajuda d'una cullera o forquilla anirem barrejant fins que quedi una pasta homogènia. Agafarem un motlle desmotllable i posarem la pasta de galeta per tota la base, ho reservarem a la nevera.
Netejarem el raïm que haguem de fer servir i reservem. Agafem un cassó i hi posem els formatges, la xocolata, la llet, la quallada i el sucre i ho fem bullir a foc no massa alt. Ho deixem bullir un parell de minuts. Treiem del foc i amb compte ho aboquem sobre la base de galetes i tot seguit anem posant el raïm al nostre gust. Reservarem a la nevera com a mínim una hora.
Ara anem a preparar la gelatina, en un cassó posem l'aigua i el sucre i ho deixem bullir uns deu minuts, barrejant de tant en tant. Mentrestant aprofitem per hidratar les fulles de gelatina en aigua freda. Un cop tinguem l'almíbar retirem del foc i sense deixar de remenar afegim les fulles de gelatina una a una i després el vi. Deixarem refredar una mica. Amb l'ajuda d'una cullera i amb compte farem una primera capa de gelatina, anirem omplint els buits entre el raïm i reservarem una estoneta a la nevera i després afegirem la resta de gelatina.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2586 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.