Dorada farcida
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una dorada de 1.500 grs.
- 6 llagostins
- 200grs. de xampinyons
- 100 grs. de cebes, julivert,farigola.
- Un ou.
- Oli, sal, pebre.
- Llimona, pa rallat, vi blanc.
4 racions
Elaboració
Es neteja la Dorada, es treu l'espina obrint per l'esquena.
Es posa sal i pebre per l'interior, mentrestant es talla la ceba, amb el julivert, els xampinyons i els llagostins i es passen per la paella, es barreja el pa rallat, l'ou, sal i pebre.
La pasta resultant, és per farcir la dorada.
Es farceix la dorada i es cus.
Seguidament es posa amb una bandeja de forn posant al fondo patates, oli el vi blanc i la llimona.
Amb el suc que fa es va ruixant de tant en tant.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.