Dorada farcida

Ingredients

  • Una dorada de 1.500 grs.
  • 6 llagostins
  • 200grs. de xampinyons
  • 100 grs. de cebes, julivert,farigola.
  • Un ou.
  • Oli, sal, pebre.
  • Llimona, pa rallat, vi blanc.

4 racions

Elaboració

Es neteja la Dorada, es treu l'espina obrint per l'esquena.
Es posa sal i pebre per l'interior, mentrestant es talla la ceba, amb el julivert, els xampinyons i els llagostins i es passen per la paella, es barreja el pa rallat, l'ou, sal i pebre.
La pasta resultant, és per farcir la dorada.
Es farceix la dorada i es cus.
Seguidament es posa amb una bandeja de forn posant al fondo patates, oli el vi blanc i la llimona.
Amb el suc que fa es va ruixant de tant en tant.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Susanna Gambin Nogué diu:
Hola guapa tu

m´encanta la teva recepta , a casa els i agrada molt les orades,..anoto la teva formula, i ja t´explicaré el resultat, gràcies per compartir-la
mil petonets Susanna

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: