Pà de pessic al romaní i oli d'oliva
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 170 gr de sucre (jo vaig posar l'equivalent a 150 gr de sucre en edulcorant),
- 160 ml d'oli d'oliva
- 2 culleradetes de romaní fresc picat
- 150 gr de farina de reposteria
- 10 gr llevat tipus royal
- 1/2 culleradeta (jo en vaig posar una) de sal
- I sucre glacé per decorar
6 racions
Elaboració
Batem els ous juntament amb el sucre o edulcorant fins que comenci a quedar blanquinós. Tot seguit afegirem l'oli a poc a poc i el romaní picat. Afegirem la farina, amb el llevat i la sal tamissats. Posarem una mica d'oli o mantega en un motlle, i afegim la massa.
Ho posarem al forn calent uns 40 minuts a 160º, o fins que un escuradents surti sec. Un cop fet el desmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta. I per acabar hi posarem per sobre una mica de sucre glacé i una branca de romaní.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2219 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.