Crema de carbassa
Categoria:
Sopes i cremes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 gr carbassa
- 200 gr de patata
- 1,5 l aprox d'aigua mineral
- Formatge cremós
- Formatge de cabra
- 1 nou de mantega
- 1 all
- 1 porro (la part blanca)
- Sal
- Pebre
- Alfàbrega
- Oli d'oliva
8 racions
Elaboració
En una olla fonda posem a enrossir un all partit per la meitat amb una mica d'oli d'oliva, seguidament hi afegirem el porro tallat en juliana i la carbassa a trossos, deixarem que es coguin un parell de minuts sense parar de remenar, passat aquest temps afegim la mantega i deixem que es desfaci. Tot seguit afegim les patates tallades a trossos i deixarem un parell de minuts més. Agafarem l'aigua i la posarem a l'olla fins que cobreixi les verdures, taparem i deixarem coure a foc mig uns 30 minuts, fins que la carbassa i les patates estiguin toves. Jo en aquest moment he deixat refredar i he reservat a la nevera d'un dia per l'altre. A la recepta original com que era coure-la i servir-la feia aquests passos directament, afegia el formatge de cabra i el cremós, hi passava per la batedora i servia. Jo he fet aquests passos en el moment de servir, és a dir he tornat a escalfar la crema i hi he seguit els passos finals. Un cop ja tenim la crema passem a emplatar, posarem un fons de crema, una mica de formatge cremós i oli d'alfàbrega.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.