Crema de carbassa

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 750 gr carbassa
  • 200 gr de patata
  • 1,5 l aprox d'aigua mineral
  • Formatge cremós
  • Formatge de cabra
  • 1 nou de mantega
  • 1 all
  • 1 porro (la part blanca)
  • Sal
  • Pebre
  • Alfàbrega
  • Oli d'oliva

8 racions

Elaboració

En una olla fonda posem a enrossir un all partit per la meitat amb una mica d'oli d'oliva, seguidament hi afegirem el porro tallat en juliana i la carbassa a trossos, deixarem que es coguin un parell de minuts sense parar de remenar, passat aquest temps afegim la mantega i deixem que es desfaci. Tot seguit afegim les patates tallades a trossos i deixarem un parell de minuts més. Agafarem l'aigua i la posarem a l'olla fins que cobreixi les verdures, taparem i deixarem coure a foc mig uns 30 minuts, fins que la carbassa i les patates estiguin toves. Jo en aquest moment he deixat refredar i he reservat a la nevera d'un dia per l'altre. A la recepta original com que era coure-la i servir-la feia aquests passos directament, afegia el formatge de cabra i el cremós, hi passava per la batedora i servia. Jo he fet aquests passos en el moment de servir, és a dir he tornat a escalfar la crema i hi he seguit els passos finals. Un cop ja tenim la crema passem a emplatar, posarem un fons de crema, una mica de formatge cremós i oli d'alfàbrega.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: