Pasta de tomàquet amb salsa de formatge i nous

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de tomàquet
  • 100 ml nata líquida
  • 1 grapat de nous
  • Sal i pebre
  • Una nou de mantega
  • Formatge cremós (jo he fet servir un paté de formatge que tenia i formatge tipus philadelphia)
  • Orenga

2 racions

Elaboració

Fonem la mantega en una paella, tot seguit hi afegim les nous esmicolades i les enrossim una mica, després hi afegirem la nata líquida i els formatges i deixarem reduir una mica. Un cop tinguem la textura desitjada salpebrem i hi posem una mica d'orenga. Per emplatar posarem una mica de la pasta que prèviament haurem cuit amb aigua calenta amb una mica d'oli i sal i per sobre la salsa que hem fet, boníssim!!!

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: