Crema de cacau casolana

Ingredients

  • 100 gr d'avellanes torrades.
  • 150 gr de sucre.
  • 100 gr de xocolata, mínim 55% cacau.
  • 100 gr de xocolata amb llet.
  • 100 gr de xocolata blanca.
  • 200 gr de llet.
  • 120 gr d'oli de gira-sol.

12 racions

Elaboració

Amb la gerra de la Thermomix ben seca posarem les avellanes i el sucre, polvoritzant 20 segons a velocitat 5-7-9-10.
Afegirem les xocolates trossejats, i tornarem fer el mateix procés que amb les avellanes.
Ara posarem la llet i l'oli, programarem 7 minuts, velocitat 5 temperatura 50º.
ara ja la podem envasar i un cop freda la mantindrem a la nevera.
La veritat és que a casa agrada més que les que es poden comprar a qualsevol botiga.

10min

Notes

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Crec que és una opció molt més sana que la comprada.

Ara ve, si fas una comparació amb la comprada i la feta a casa, et diran que agrada més la comprada. Per què? Perquè els dolços industrials porten una sèrie de conservants i potenciadors dels sabors que fan que agradin més.
Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Això sí: si fas la comparació, tapa'ls-hi els ulls i no els hi diguis res jajaja
Charo diu:
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem trobat regust a plàstic.
A dia de avui li he llevat 75 gr de sucre a la recepta. Dir-te també que li he anat llevant poc a poc. No sé els anys que fa que vaig publicar aquesta "nocilla" i les coses van canviant amb els anys, mires més per la salut i per el que ens posem a la boca.
Charo diu:
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: