Farcellets de col de l'àvia Maria
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una col de les de casa, rodona i apinyadeta.
- Farina, oli verge d'oliva i sal.
4 racions
Utensilis
Una paella.
Elaboració
Agafarem les fulles de col, i hi treurem la tija del mig, deixant només la part tendra.
Les netejarem bé sota l'aigua, i les eixugarem.
Les embolicarem, tot fent un farcellet formant un quadrat.
Posarem oli a la paella i quan sigui calent, enfarinarem els farcellets (prèviament salats), i els anirem fregint fins que siguin ben rossets.
Són excel.lents com acompanyament de qualsevol carn.
30min
Notes
Mirar que sigui una col de casa, perquè amb d'altres varietats, queden molt forts de gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1556 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.