Dolços de pastanaga i coco

Ingredients

  • 100 g de coco rallat
  • 100 g. de sucre
  • 100 g de pastanaga bullida
  • claus d'olor

Elaboració

Es barregen els ingredients i es fan boletes. Després les arrebossem en coco més gruixut.
Posem un clau d'olor per cada boleta perquè li dona un perfum i gust diferent.
La meva mare triturava la pastanaga amb el passapuré. Jo l'he fet amb la thermomix.

20min

Notes

Aquesta recepta és la de les 3 proporcions. Sempre es fa a parts iguals el coco, el sucre i la pastanaga bullida. Es va posar de moda fa uns 30 anys i no faltava en cap festa familiar.
No embafa.


Recepta de cuina de Dolços de pastanaga i coco
Amb un gotet de vi dolç perfecte!
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Dolços de pastanaga i coco
Per servir
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Fa molt bona pinta. Massa bona pinta. Jo cauré en la temptació i ho provaré.
Si m'engreixo... culpa teva.
Nani Nolla diu:
No engreixa ni embafa. Jo sempre dic: S'ha de menjar de tot en mesura. És tan fàcil de fer... i de menjar!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: