Peus de porc gratinats

Ingredients

  • 4 peus de porc petits
  • 1 llimona
  • 1/2 gotet de vi blanc sec
  • 2 grans d'all
  • Julivert
  • 40g de formatge ratllat
  • 40g de mantega
  • 1/2 tasseta d'oli d'oliva
  • Pa ratllat

4 racions

Elaboració

Es compren els peus de porc bullits,partits de dalt a baix i tallats per la meitat.
Es col-loquen en una plàtera que pugui anar al forn.
Es reguen amb suc de llimona i el vi sec,es barreja l'all i el julivert, ben trinchats.
Agafar l'oli calent (mitja tasseta)i es tira a sobre dels peus de porc,junt amb el formatge el
pa ratllat i trossets de mantega .
Es posen 10 minuts al forn una fort,i després es gratinen uns quants minuts.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Carmen vives diu:
Aquesta recepta està força be.Ens agrada els peus de porc,els proxim,que faci els probare així.
Maria Rocamora Salat diu:
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig molt a gust.
Jordi Bosch Negre diu:
Això m´encanta, una manera deliciosa de menjar peus de porc.Felicitats!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: