Bombons crepers
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 85g. de farina
- 1 ou
- 1 culleradeta d'oli
- llet
- aigua
- sal
- una culleradeta de sucre
- una culleradeta de llevat
- 100g. de xocolata per fondre
Utensilis
Paella
Batedora
Espàtula
Elaboració
1. En un pot posar la farina, l'oli, el sucre i un pessic de sal.
2. Afegeix l'ou i remena formant una massa uniforme.
3. Tira-hi 1/4 de got de llet i 1/4 de got d'aigua.
4. Remena fins que no quedin grumolls de farina (es pot fer amb la batedora)
5. Aquesta massa es per fer unes mini-creps.
6. Fregir-la en una paella en forma de rodones de 3 cm. de diàmetre. També es pot fer una crep gran i despres tallar rodones totes iguals amb un motlle ( jo faig servir un tap d'ampolla d'aigua ).
7. Quan tenim les mini-creps, les apilem de 6 en 6 i posem les piles separades en un plat.
8. Desfer la xocolata al bany maria i cobrir les creps per dalt i pels laterals ajudant-se amb una cullera.
9. Deixar refredar a la nevera i quan estiguin frets desenganxar-los del plat amb una espàtula o ganivet.
10. Servir.
45min
Notes
Si es vol també es pot ficar mermelada, mel... entre les creps per donar gust.
Etiquetes: Crep Xocolata Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2004 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.