Carxofes Maria Lluïsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo i 1/2 de carxofes
  • 250gr. de pa rallat
  • 8 ous
  • 1 dent d'all
  • Julivert
  • 1/2 litre d'oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netejar les carxofes. Treure el tall i les fulles verdes externes, parteix-les per la meitat i frega-les amb mitja llimona (perquè no es posin negres).
Renta-les amb aigua freda, i aprofite els cors. Pica al morter el pa rallat, els ous amb l'all picat i el julivert.
Arrebossar les carxofes per la cara plana i fregeix-les. Cobri-ho amb aigua i afeixe's uns 100 ml.d'oli de haver fregit les carxofes. Les posarem a bullir uns 15 minuts.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1614 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: