Magdalenes de moca, nata i bombonets

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 culleradetes de café soluble
  • 100 gr de mantega
  • 100 gr sucre blanc
  • 1 cullerada de mel
  • 250 ml d'aigua
  • 225 gr de farina de reposteria
  • 8 gr llevat royal
  • 2 cullerades de cacau
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 3 cullerades de llet
  • 1 ou gros
  • Per la cobertura
  • Nata montada
  • Cacau en pols
  • Bombons

12 racions

Elaboració

En un cassó hi posarem la mantega, el café, el sucre, la mel i l'aigua i ho escalfarem. Quan veiem que el sucre s'hagi dissolt, pujarem el foc i deixarem que bulli uns 5 minuts. Posarem la mescla en un bol i deixarem refredar. Un cop s'hagi refredat una mica, afegirem la farina, el cacau i el llevat tamissats i batrem. Disoldrem el bicarbonat amb la llet i també ho afegirem a la massa així com l'ou batut. Batrem amb les barilles fins obtenir una massa homogènia. repartirem la massa en els motlles de magdalenes, els omplirem unes 3/4 parts.
Enfornarem les magdalenes uns 15 o 20 minuts a 180º. Un cop cuites les deixarem refredar sobre una reixeta.
Per decorar-les hi posarem una mica de nata montada, empolsirem amb una mica de cacau i hi posarem un bombonet a sobre.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: