Magdalenes de moca, nata i bombonets
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 culleradetes de café soluble
- 100 gr de mantega
- 100 gr sucre blanc
- 1 cullerada de mel
- 250 ml d'aigua
- 225 gr de farina de reposteria
- 8 gr llevat royal
- 2 cullerades de cacau
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 3 cullerades de llet
- 1 ou gros
- Per la cobertura
- Nata montada
- Cacau en pols
- Bombons
12 racions
Elaboració
En un cassó hi posarem la mantega, el café, el sucre, la mel i l'aigua i ho escalfarem. Quan veiem que el sucre s'hagi dissolt, pujarem el foc i deixarem que bulli uns 5 minuts. Posarem la mescla en un bol i deixarem refredar. Un cop s'hagi refredat una mica, afegirem la farina, el cacau i el llevat tamissats i batrem. Disoldrem el bicarbonat amb la llet i també ho afegirem a la massa així com l'ou batut. Batrem amb les barilles fins obtenir una massa homogènia. repartirem la massa en els motlles de magdalenes, els omplirem unes 3/4 parts.
Enfornarem les magdalenes uns 15 o 20 minuts a 180º. Un cop cuites les deixarem refredar sobre una reixeta.
Per decorar-les hi posarem una mica de nata montada, empolsirem amb una mica de cacau i hi posarem un bombonet a sobre.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1169 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.