Torradetes amb formatge
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Unes llesquetes de pa de barra de quart.
- Tomaques madures.
- Oli verge d'oliva
- Formatge ratllat, o en làmines (a gust)
- Uns tallets de "beicon" fumat.
6 racions
Utensilis
Una safata de forn, que pot ser la mateixa per a servir-les.
Elaboració
Tallarem llesquetes de pa.
Les untarem seguidament amb tomaca i oli d'oliva.
Posarem per sobre un trosset de "beicon", el formatge ratllat o el que hàgim escollit, i ho enfornarem fins que el formatge estigui fos i rosset.
I a menjar!...
10min
Notes
Són boníssimes i senzillíssimes de fer.
Podem fer-les per entretenir als comensals mentre acabem de preparar qualsevol sopar.
Les acompanyarem amb un vi negre del País.
Etiquetes: Per inexperts Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.