Sopes d'ou de la mare
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Uns trossos de pa torrat del dia abans.
- Aigua, sal.
- Quatre ous (un per cada comensal)
- Sucre.
4 racions
Utensilis
Una cassola o olla fonda.
Elaboració
Posarem l'aigua al foc, i hi tirarem el pa i la sal, i ho anirem remenant amb la batidora manual.
Deixarem que bulli uns deu minuts.
Hi afegirem els ous, i ho batrem bé, per tal que quedin quasi desfets.
15min
Notes
Ho servirem calent, i cadascú es posará sucre a gust.
També vull fer esment, que aquesta sopa la recordo amb molta estima, perquè als anys cinquanta, tampoc hi havia masses "birgueries" als fogons i vianders. No era com ara, que mengem el que volem, sinó que es menjava el que hi havia, i a algunes de les llars feina rai per omplir el plat. Però les nostres mares i àvies se les pensaven totes per fer contenta la mainada, i fer delícies de qualsevol cosa que tinguessin a mà. I els petits, tot ho trobaven bo...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2192 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.