Crema freda de pesols
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Crema
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 350gr. de pèsols
- 1 ceba ratllada
- 1 ram de menta
- La pell ratllada d'una llimona
- 90 cl. de brou
- Sal
- Pebre negre
- 15 cl. de yogurt natural
- 1 cullarada de fulles de menta per adornar
6 racions
Elaboració
Posar els pèsols en una cassola, amb la ceba, la menta, la pell i el suc de la llimona i el brou; salpebrem a gust.
Feu bullir a foc baix i tapat durant 30 minuts.
Passa la crema per un xino o batedora; redueix a una crema suau.
Deixa-la refredar.
Afegirem el iogurt, rectificarem de sal i ho posarem a la nevera.
Quant la tinguem al plat la adornarem amb la menta picada molt petita.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3317 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.