Salmó amb salsa de maracujà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llom de salmó fumat
- 1 cullerada (sopa) de mantega
- 1/2 ceba tallada finament
- 1 maracujà
- maionesa
- 1 branqueta de farigola
- sal i pebre
- nou moscada
2 racions
Elaboració
En una paella posem la mantega i fem la ceba a foc baix, no s'ha de daurar.
Afegim la polpa del maracujà i la farigola i fem que es redueixi.
Salpebrem i ratllem la nou moscada.
Apaguem el foc i traiem la farigola.
Posem la salsa en una salsera i afegim la maionesa que ens vingui de gust.
15min
Notes
Aquesta salsa és deliciosa per acompanyar el salmó. Aquesta vega l'he servit amb arròs blanc.
També es pot fer el salmó a la papillota i abocar la salsa per sobre en el moment de servir.
Queda insuperable. I la flaire del maracujà perfuma la casa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3071 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.