Salmó amb salsa de maracujà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llom de salmó fumat
  • 1 cullerada (sopa) de mantega
  • 1/2 ceba tallada finament
  • 1 maracujà
  • maionesa
  • 1 branqueta de farigola
  • sal i pebre
  • nou moscada

2 racions

Elaboració

En una paella posem la mantega i fem la ceba a foc baix, no s'ha de daurar.
Afegim la polpa del maracujà i la farigola i fem que es redueixi.
Salpebrem i ratllem la nou moscada.
Apaguem el foc i traiem la farigola.
Posem la salsa en una salsera i afegim la maionesa que ens vingui de gust.

15min

Notes

Aquesta salsa és deliciosa per acompanyar el salmó. Aquesta vega l'he servit amb arròs blanc.
També es pot fer el salmó a la papillota i abocar la salsa per sobre en el moment de servir.
Queda insuperable. I la flaire del maracujà perfuma la casa.


Recepta de cuina de Salmó amb salsa de maracujà

Amb salmó fumat

Recepta de cuina de Salmó amb salsa de maracujà

El fruit

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3174 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Rosa martin castellvi diu:
on puc comprar el maracujà ??? ja em queda feta la salsa o la trituro ???? el salmó ja el compro tallat ???? te que estar de muerte !!!! au, vinga, contesteu-me ràpid que la vull fer aquest finde !!!! la family al.lucinarà !!!!
Nani Nolla diu:
Hola Rosa,
Perdona no haver pogut constestar abans.
Vaig anar expressament al Carrefour de les Gavarres, que és l'únic lloc de Tarragona on trobo maracujàs.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: