Timbal de truites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit ous.
  • Dues patates.
  • Dues cebes tendres.
  • Mig quilo d'espinacs.
  • Dos allets tendres.
  • Unes panses sense pinyol.
  • Dos carbassons.
  • Dues albergínies mitjanes.
  • Unes llenques de formatge per fondre.
  • Uns talls de pernil dolç.
  • Ametlles i avellanes torrades.
  • Un pot de tomaca fregida de vidre.
  • Uns taquets de "beicon" fumat.
  • Un pebrot vermell.
  • Enciam.
  • Ou dur.
  • Olives.

6 racions

Utensilis

Una paella petita per les truites.
Una safata rodona de servir.

Elaboració

Farem quatre truites de dos ous cadascuna.
- Una de patata, ceba i "beicon".
- Una d'espinacs, panses sense pinyol, i alls tendres.
- Una de carbassó.
- I una d'albergínia.
Quan les tinguem fetes, posarem a sota de tot la de patata i ceba, i a sobre, el pernil dolç, seguirem amb la de carbassó, i a sobre el formatge, després la d'albergínia, i a sobre la salsa de tomaca i les ametlles i avellanes picades, i finalment, hi posarem la d'albergínia.
Ho decorarem amb el prebrot (prèviament escalivat), rodanxes d'ou dur i olives.
Posarem pels costats l'enciam a trossets.

1h

Notes

Aquest plat, pot servir-se calent o fred, com preferim.
També, si volem, podem posar-hi formatge per sobre, i gratinar-ho al forn. En aquest cas, és millor per l'hivern o tardor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: