Bacallà confitat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 lloms de bacallà remullat
  • oli d'oliva
  • 2 dents d'all
  • 1/2 llesca de pa Bimbo sense vores tallat a dauets
  • 4 tallets de xoriço vermell tallat a dauets
  • 1/2 xampinyó gran tallat a dauets

2 racions

Elaboració

En un cassó hi posem oli d'oliva, amb l'all, a escalfar-suficient per a cubrir els talls de bacallà- a foc molt baix de tal manera que posant el dit estigui prou calent sense que ens cremem.
Hi posem el bacallà (que haurem assecat molt bé amb paper de cuina) i el deixem entre 8 i 10 minuts.
Mentre en una paella posarem dues cullerades soperes de l'oli d'oliva que estem fent el bacallà i fregim a foc fort el pa, el xoriço i el xampinyó.
Treiem i ho posem en un plat amb paper de cuina perquè tregui una mica l'oli.

20min

Notes

Emplatarem el bacallà amb l'acompanyament fregit. Senzill i queda deliciós.
A més l'he servit amb un plat que té més de 75 anys i que ve de la familia.


Recepta de cuina de Bacallà confitat
Emplatat
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11961 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

7 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Què bo Nani. M'encanta el xorisso fregit. Combinat amb el bacallà deu ser boníssim. Com sempre, una recepta estupenda. Una abraçada.
Nani Nolla diu:
La veritat és que va quedar molt bo. Espero que hagis tingut unes bones vacances aquesta setmana. Una abraçada.
Rosa martin castellvi diu:
que boooo!!! un día que vingueu ho faré, veuràs que a mi em surt millor
Rosa martin castellvi diu:
Tant sols puc posar dos talls de bacallà?
Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta combinaciò te que ser exquisita, segur que si, i si ets una amant del bacallà com jo encara més, boníssima recepta .
Nani Nolla diu:
Hola Jordi,
El xoriço vermell li dóna al bacallà un gust diferent.
Queden uns crostonets molt bons.
Salutacions
Nani Nolla diu:
Per cert Jordi,
T'he trobat a faltar amb les teves receptes durant aquest mes. Em pensava que seria més competitiu. I amb totes les que arribes a posar has fallat eh!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: