Ous ferrats dolços
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Nata batuda.
- Un pot de préssecs en almívar.
4 racions
Utensilis
Plats individuals de postres.
Elaboració
és senzillíssima.
Posarem nata muntada en un plat, fent dues o tres muntanyetes.
Posarem al bell mig de cadascuna, mig tall de préssec en almívar, (hem de tenir-lo a la nevera, per tal que sigui molt fred)
I llestos!!!
Podem decorar-ho amb caramel líquid, si volem, o unes fulletes de menta.
10min
Notes
Preparar aquest plat en el moment de servir-lo, tenint en compte de presentar-lo molt fred.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1789 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.