Fideus amb ceps i llagostins

Ingredients

  • 1 tomàquet petit
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pebrot verd petit
  • 2 grans d'all
  • 4 o 8 llagostins
  • 1 bossa de ceps secs
  • Oli, sal i pebre
  • 300 gr. de fideus gruixuts

4 racions

Elaboració

Poseu els llagostins a fregir en una paella i traieu-los quan siguin rossos. En el mateix oli, sofregiu la ceba, el pebrot, els alls i el tomàquet a foc lent, fins que tot estigui tou.
Poseu aigua al foc i poseu els ceps esbandits.Deixeu que vagin bullint per que s'estovin.
Col.loqueu l'aigua, els ceps, el sofregit i els llagostins en una cassola i quan bulli, tireu els fideus i una mica de pebre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: