Batut de fruites confitades
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Batut
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Un litre de llet.
- 200 grams de fruites confitades de tot tipus.(Taronja, cirera, meló, carbassa, etc...
- Unes fulletes de menta.
- 50 grams de sucre.
4 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica. Uns gots o copes de refresc.
Elaboració
Posarem en un pot de batidora elèctrica la llet, el sucre, i les fruites confitades a trossets.
Ho batrem tot amb la batidora elèctrica, i ho posarem a la nevera fins el moment de servir-ho, adornat amb unes fulletes de menta per comensal.
15min
Notes
Ho servirem molt fred.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2529 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.