Llagostins amb "gabardina" de pollastre i salsa de soja

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 llagostins
  • 1 pit de pollastre gros filetejat
  • 3 grans d'all
  • Julivert
  • Nou moscada
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa de soja

1 racions

Elaboració

Agafem els llagostins, els treiem el cap, pelem i reservem. En un morter piquem l'all amb el julivert fins obtenir una pasta. Salpebren els filets de pit de pollastre i hi posem una mica de la pasta d'all i julivert. Agafem un llagostí i l'emboliquem amb el filet de pit de pollastre, deixant la part exterior la que hi hem posat la pasta d'all i julivert i hi posem un escuradents perquè no se'ns obri. En una safata amb una mica d'oli hi posarem els llagostins i enfornarem uns 12-15 minuts a 180-200º procurant que se'ns enrosseixin però que no se'ns cremin. Un cop llestos treurem els escuradents i els servirem acompanyats d'una mica de salsa de soja.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: